Prevarantka

PO – PET | 18:00

Igrajo: Lisette Morelos, Sebastian Zurita, Christian Bach, Manuel Landeta

Blanca Guerra je veselo in sramežljivo dekle, ki dela kot natakarica in sanja o igralski karieri. Od otroštva naprej je pomagala očetu Memu, ker je mamo zelo zgodaj izgubila.

Memo dobi odpoved v podjetju Altamira, kjer je delal več let. Čeprav Blanca posreduje, lastnik podjetja,  Leonidas Altamira, ne spremeni svoje odločitve. Njegova hči Raquel se kaže kot dobra žena, čeprav je zlobna. S seboj nosi preteklost, o kateri ne želi govoriti.

Raquel ima tri sinove: Eduarda, ki ga ima najraje, ambicioznega Cristobala in sanjaškega Jorgeja. Blanca in Eduardo se srečata na zabavi z maskami, kjer se takoj zaljubita. Tam je tudi Adriano Ferrer, ki je bil pred leti v zvezi z Raquelino sestro Veronico.

Na omenjeni zabavi se javno obtoži družino Altamira, da je kriva za njeno smrt, čeprav ne ve, da je Veronica še vedno živa. Raquel jo že več let drži zaprto v psihiatrični bolnišnici. Blanca in Adriano postaneta zaveznika pri maščevanju proti družini Altamira.

V zameno ji Adriano obljubi, da ji bo pomagal pri njeni igralski karieri. Blanca tako postane milijonarka Victoria San Marino, ki družini Altamira ponudi sodelovanje pri njihovem podjetju. Blanca se zave, da če bo za to izvedel Eduardo, v katerega je zaljubljena, lahko izgubi vse.