Kljub bogati ponudbi lokalnih pridelovalcev, ljudje še vedno raje kupujejo v trgovinah

Mariborska razvojna agencija je skupaj z KGZS Zavodom Maribor, KGZS Zavodom Ptuj, ZRS Bistra Ptuj, Fakulteto za kmetijstvo in biosistemske vede, RIC Slovenska Bistrica in drugimi organizacijami zbrala aktualno ponudbo hrane lokalnih ponudnikov v Podravju. Na seznamu so ponudniki in gostinci, ki imajo v ponudbi živila in zagotavljajo ter zagotavljajo dostavo ali prevzem na lokaciji. Med njimi tudi Posestvo Sončni raj.

Čeprav je v tem času ključno spodbujanje lokalnih ponudnikov in krepitev zdravja z lokalno pridelano kakovostno hrano, ljudje še vedno raje nakupujejo v trgovinah.Izpad dohodka bo velik, saj so odpovedani vsi dogodki.

Med drugim so morali prestaviti tudi otvoritev fontane vin Vodole, ki bo postal pomemben ponudnik mariborskega podeželja. Za zdaj pa fontana sameva.

Seznam ponudnikov je objavljen na spletni strani mariborske razvojne agencije, ki vztrajno vabi k spoznavanju lokalnih ponudnikov. Kot je pozvala ministrica za kmetijstvo je v teh časih še bolj pomembno, da kupujemo predvsem slovenske pridelke – ne samo z vidika varnosti živil, temveč tudi z vidika podpore slovenskim pridelovalcem

Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply

NET TV mobile

FREE
VIEW