Akcija smučarskih vozovnic

Dokaj hladen vikend nas opozarja, da je pred vrati jesen. V pozni jeseni pa bo morda že mogoče smučati na Mariborskem Pohorju. Upravljavec smučišč in naprav, javno podjetje Marprom, je v tem tednu pripravilo posebno akcijo smučarskih vozovnic.

Akcija bo po navedbah Maproma trajala vse do 28. septembra, ko se bo v mestu ob Dravi zaključil teden športa, ki je del projekta Evropsko mesto športa 2018. Poleg sezonskih vozovnic po ugodnih cenah na Trgu Leona Štuklja ponujajo še ugodne pakete dnevnih smučarskih vozovnic.

»Naprodaj bodo trije paketi dnevnih vozovnic, in sicer po 5, 10 in 15 vozovnic, pri čemer se bodo redne cene dnevnih vozovnic z vsakim paketom znižale za 1 dodaten evrov. Pri paketu 5 bo torej cena dnevne vozovnice nižja za 1 evro, pri paketu 10 za 2 evra in pri paketu 15 za 3 evr«, pojasnjujejo v javnem podjetju Marprom.

Ta sicer zimsko sezono na Mariborskem in Areškem Pohorju ta vikend promovira skupaj z MOM in Zavodom za turizem Maribor-Pohorje v glavnem mestu Dalmacije – Splitu.

Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply

NET TV

FREE
VIEW