Bankirke so se s porazom poslovile od Lige prvakinj

Foto: Odbojkarski klub NOVA KBM Branik Facebook

Odbojkarice Nove KBM Branik so sinoči pred nekaj več kot tisoč gledalci v dvorani Lukna odigrale še zadnje srečanje v letošnji Ligi prvakinj. Na domačem terenu so morale z rezultatom 1:3 priznati premoč italijanski ekipi Savino Del Bene Scandicci. Mariborske odbojkarice so tekmovanje zaključile brez točk in tako osvojile zadnje mesto v skupini B.

V prvem nizu je zadišalo po presenečenju, saj so po dokaj izenačenem boju izkoristile četrto zaključno žogo in z rezultatom 25:23 osvojile prvi niz, kar je bil sploh edini osvojeni niz Mariborčank v letošnji Ligi prvakinj.

Domačinke so v podobnem ritmu nadaljevale tudi v uvodu drugega niza in hitro povedle s 4:1, a so se gostje zbrale in najprej izničile zaostanek, nato pa se odlepile na prednost, ki je bankirke več niso uspele ujeti (20:25).

V tretjem nizu so bolje začele gostujoče odbojkarice, Mariborčankam pa je vseeno uspelo poravnati izzid na 11:11. Vseeno je bilo to največ, kar je bankirkam uspelo v tretjem nizu. Ta se je končal z rezultatom 20:25.

Tudi v četrtem nizu je bila očitna premoč gostujoče ekipe, ki je zadnji niz dobila z rezultatom 14:25.

Pri domačih sta bili s 17 oziroma 16 točkami najboljši Tessa Ann Grubbs in Anamarija Galić, pri gostjah pa z 18 oziroma 17 točkami Alexa Lea Gray in Jovana Stevanović.

Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply

NET TV mobile

FREE
VIEW