Boris Železnik na čelu Mestne uprave MOM

Nekdanji prvi mož Policijske postaje Ptuj bo funkcijo vršilca dolžnosti direktorja Mestne uprave MO Maribor opravljal šest mesecev.

 

Iz Mestne občine Maribor so sporočili, da je novi v.d. direktorja Mestne uprave MO Maribor postal Boris Železnik. Zamenjal je dosedanjo v.d. direktorice mag. Matejo Cekić, ki se seli na Urad za komunalo, promet in prostor. Novi direktor se bo ob pomoči Cekićeve v prihodnjih dneh seznanil s potekom dela Mestne uprave MO Maribor. Preden bo podal izjavo o viziji in načrtih za prihodnje obdobje se želi seznaniti s tekočimi obveznostmi in podrobnostih glede priprave proračuna. Boris Železnik je na funkcijo nastopil za dolžino 6 mesecev, v tem obdobju pa bo izveden javni natečaj za izbiro direktorja Mestne uprave MO Maribor.

Boris Železnik je leta 1990 zaključil Mornariško vojaško akademijo v Splitu in ima priznano izobrazbo, ki v Sloveniji ustreza VII. stopnji izobrazbe. Od leta 1993 do leta 2019 je bil zaposlen na Policiji, kjer je do letos zasedal različne vodstvene položaje; od leta 2011 do januarja 2019 pa je vodil Policijsko postajo Ptuj.

Iz Mestne občine Maribor še sporočajo, da v Mestni upravi MO Maribor delo poteka nemoteno, neprekinjeno in konstruktivno, predvsem zaradi dobrega sodelovanja novega vodstva z vsemi zaposlenimi, ki so vpeti v vodenje uprave in sestavo proračuna za prihajajoče obdobje.

Da bodo vedeli še drugi....

Oddaj komentar

NET TV mobile

FREE
VIEW