Čistilna akcija pred začetkom smučarske sezone

 

Javno podjetje Marprom bo pred prihajajočo zimsko sezono na Mariborskem Pohorju znova organiziralo že uveljavljeno jesensko delovno akcijo urejanja oziroma čiščenja smučarskih prog. Pod sloganom Prijatelji Pohorja bo potekala v soboto, 19. oktobra, ko bodo Mariborčani in ostali obiskovalci sodelovali pri odstranjevanju kamenja, različnih predmetov in odpadkov s pohorskih strmin.

Tovrstno delovno akcijo je Marprom na Mariborskem Pohorju izpeljal že v minulih treh letih, ko je vsakič privabila veliko udeležencev. Delovna akcija, kjer so dobrodošli tako posamezniki kot organizirane skupine, se bo 19. oktobra začela ob 10. uri, ko je predviden zbor na ploščadi pred spodnjo postajo Pohorske vzpenjače.

Z omenjeno delovno akcijo, že četrto zapovrstjo, želi Marprom predvsem prispevati h krepitvi pozitivnega in odgovornega odnosa do Mariborskega Pohorja ter dokazati, da je s skupnimi močmi in z dobro voljo mogoče veliko postoriti. Prav tako bo akcija, na kateri pričakujejo več sto ljudi, tudi priložnost za prijetno druženje v naravi.

Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply

NET TV mobile

FREE
VIEW