Europark Maribor odpira vse prodajalne in lokale

Europark Maribor odpira vse prodajalne in lokale

Nakupovalno središče Europark Maribor obvešča svoje obiskovalce, da v ponedeljek, 18. maja, ponovno odpira vse prodajalne in lokale. Na različnih mestih so poskrbeli za table in nalepke, ki opominjajo na varnostne in higienske predpise glede pravilnega umivanja in razkuževanja rok, upoštevanja varnostne razdalje (vsaj 1,5 m), nošenja zaščitnih mask, šalov ali rut in brezstičnega plačevanja. Seveda pa je vstop v nakupovalno središče dovoljen le obiskovalcem brez bolezenskih znakov. Navodila za varno nakupovanje so navedena na spletni strani https://www.europark.si/sl/.

Zaposleni skrbijo za varnost in zdravje

Zaposleni skrbijo za poostreno dezinfekcijo površin, ki se jih obiskovalci najpogosteje dotikajo, in sicer pogosto in temeljito razkužujejo vse točke dotika, predvsem kljuke, vrata, armature, tipkovnice bankomatov, omarice in ročaje nakupovalnih vozičkov. Posebna pozornost je namenjena dezinfekciji toaletnih prostorov, previjalnicama, sobi za dojenje, sediščem in otroškim vozičkom.

Ob vhodu v nakupovalno središče, posamezne prodajalne in lokale so na voljo razkužila, ob izhodu iz nakupovalnega središča pa so postavljeni tudi koši za maske.

Nakupovalno središče bo od ponedeljka naprej poslovalo od ponedeljka do petka od 9. do 21. ure, v soboto od 8. do 21. ure, v nedeljo ne posluje ( za čas trajanja Odloka o omejitvah ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji z dne 13. 5. 2020). Megamarket Interspar pa od ponedeljka do sobote od 8. do 21. ure. V informacijski pisarni Europarka je ponovno možen tudi nakup darilnih bonov Desetak.

 

Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply

NET TV mobile

FREE
VIEW