Europark odprl vse prodajalne in lokale

Europark Maribor odpira vse prodajalne in lokale

 

Danes je nakupovalno središče Europark ponovno odprl vse prodajalne in lokale. V tem obdobju je marsikdo od obiskovalcev postal bolj pozoren na dober imunski sistem, zato so dobrodošli tudi v prodajalnah s športno opremo in prehranskimi dopolnili. Prav tako so vabljeni, da posedijo v svojem priljubljenem lokalu, ne glede na vremenske razmere. V nakupovalnem središču pa so, v okviru poslovalnega časa, vsi obiskovalci kot vedno dobrodošli ob katerikoli uri.

Vstop možen za zdrave obiskovalce

V Europarku Maribor si še naprej prizadevajo, da nakupovanje ostane za vse obiskovalce varno in prijetno. Na različnih mestih so poskrbeli za table in nalepke, ki opominjajo na varnostne in higienske predpise glede pravilnega umivanja in razkuževanja rok, upoštevanja varnostne razdalje (vsaj 1,5 m), nošenja zaščitnih mask, šalov ali rut in brezstičnega plačevanja. Seveda pa je vstop v nakupovalno središče dovoljen le obiskovalcem brez bolezenskih znakov.

Skrb zaposlenih za varnost in zdravje 

Zaposleni skrbijo za poostreno dezinfekcijo površin, ki se jih obiskovalci najpogosteje dotikajo, in sicer pogosto in temeljito razkužujejo vse točke dotika, predvsem kljuke, vrata, armature, tipkovnice bankomatov, omarice in ročaje nakupovalnih vozičkov. Posebna pozornost je namenjena dezinfekciji toaletnih prostorov, previjalnicama, sobi za dojenje, sediščem in otroškim vozičkom.

Nakupovalno središče bo od ponedeljka naprej poslovalo od ponedeljka do petka od 9. do 21. ure, v soboto od 8. do 21. ure, v nedeljo ne posluje. Megamarket Interspar pa od ponedeljka do sobote od 8. do 21. ure.

Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply

NET TV mobile

FREE
VIEW