FINANČNA HIŠA bo predstavila svojo zgodbo uspeha

FINANČNA HIŠA d.o.o., uspešno podjetje iz Maribora, ki ima poslovalnico tudi v Ljubljani, bo 18. septembra v Kongresnem centru Brdo,na tradicionalnem letnem poslovnem dogodku Bisnode4Excellence, predstavilo svojo zgodbo uspešnega poslovanja.

Omenjen dogodek je namenjen slovenski poslovni javnosti, najbolj vzpodbudnim in najbolj navdihujočim podjetjem. FINANČNA HIŠA je letos prejela platinasti AAA bonitetne odličnosti. To pomeni, da spada med 1,5 % najuspešnejših podjetij v Sloveniji.

FINANČNA HIŠA je pri svojem delovanju nadpovprečno uspešna in tako tudi bistveno prispeva k odličnosti slovenskega poslovnega okolja. Prav zaradi tega bo svoje izkušnje in znanja na področju poslovne odličnosti delila s predstavniki drugih slovenskih podjetij.

Predavanje, ki bo nosilo naslov – Kaj je recept biti najboljši – bo vodil David Fister, direktor trženja in razvoja v Finančni hiši. Med drugim bo razkril, kako je ustanoviteljica podjetja, mag. Karmen Darvaš, pripeljala podjetje v sam vrh poslovne odličnosti.

David Fister je mlad in ambiciozen pravnik, ki je iz pravniških vod pred petimi leti presedlal v svet podjetništva, kjer uspešno, skupaj s partnerko mag. Karmen Darvaš, vodi podjetje FINANČNA HIŠA. Podjetje, ki obeležuje že 15 let obstoja, sta uspešno pripeljala v sam vrh poslovne odličnosti. FINANČNA HIŠA je že štiri leta zapored ocenjena z zlato bonitetno odličnostjo, v letu 2019 pa je pridobilo platinasto boniteto. »Eno je postati najboljši, povsem nekaj drugega pa je obstati na vrhu«, pravi Darvašova ob pohvalah na račun odličnosti.

In kaj je vzgon, da je podjetje med najboljšimi? Je to entuziazem zaposlenih? Ali pa nekaj povsem drugega? Več o tej skrivnosti bomo slišali septembra na dogodku Bisnode4Excellence.

Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply

NET TV

FREE
VIEW