#ifeelsLOVEnia

V preteklih dneh se je pričel jesensko-zimski del nacionalne digitalne kampanje, s katero Slovenska turistična organizacija spodbuja prebivalce Slovenije, turistično gospodarstvo in tuje goste k izpostavitvi svojih doživetij in destinacij v Sloveniji.

Slovenska turistična organizacija (STO) s ciljem izpolnjevanja ukrepov, določenih v Strategiji trajnostne rasti slovenskega turizma 2017–2021, za zmanjševanje preobremenjenosti nekaterih destinacij ter povečanje geografske razpršenosti turizma in njegove desezonalizacije nadaljuje nacionalno digitalno kampanjo Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo.

 Promocija poteka na družbenih omrežjih (Facebook, Instagram, Twiter) z delitvijo fotografij in videov Slovenije ter z uporabo ključne besede #ifeelsLOVEnia. Poudarek tokratne izvedbe kampanje bo na turistični makro destinaciji Termalna Panonska Slovenija in Mariboru.

Skupaj z 11 vodilnimi destinacijami na tem območju – Čatežem, Dolenjsko, Podčetrtkom, Rogaško Slatino, Laškim, Dobrno, Ptujem, Mariborom, Velenjem/Topolšico, Pomurjem in Celjem – in različnimi ponudniki, predvsem naravnimi zdravilišči in kulturnimi ikonami, spodbujala prebivalce Slovenije in tuje goste, da prek svojih družbenih omrežij delijo svoje fotografije in videe, posnete v teh delih Slovenije, in pri tem uporabijo ključno besedo #ifeelsLOVEnia. Prav tako je zaželena uporaba ključne besede kraja, ki ga bodo ujeli v svoj objektiv in delili s svojimi sledilci.

Poletni del kampanje, ki je potekal letos med 6. Junijem in 7. Septembrom je spodbudil skoraj 220.000 objav na družbenih omrežjih in 5,6, milijona všečkov ter dosegel 60 milijonov uporabnikov.

STO bo na posebni pristajalni strani kampanje v okviru osrednje slovenske turistične strani www.slovenia.info vsak teden izpostavila najboljše tri fotografije in videe ter jih nagradila; ob zaključku kampanje pa bo izbrala najboljšo fotografijo in video celotne kampanje, katerih avtorja bosta prejela vikend oddih v izbranih termah. Na omenjeni spletni strani bo STO v okviru rubrike Skriti kotički izpostavila manj znana področja Termalne Panonske Slovenije in Maribora, primerna za turistično odkrivanje in spoznavanje.

Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply