Kopalna sezona na Mariborskem otoku

dav
Kopališče Mariborski otok je biser Maribora, srce in duša Mariborčanov. Kopališče leto svoja vrata odpira v ponedeljek, 25. junija ob 9.00 uri in to že 88 – tič. Otvoritev je bila načrtovana za petek, 22. junija, vendar je neugodna vremenska napoved upravitelja kopališča prisilila v prestavitev le te na ponedeljek. Tudi letos bo kopališče odprto vsak dan do nedelje, 2. septembra in sicer med 9.00 in 19.00 uro. Cene vstopnic ostajajo enake kot lani, dnevna kopalna karta za odrasle 5 eur in za mladino 4 eur.
Velikih sprememb tudi letos ni moč opaziti. Športni objekti Maribor so opravili nujna vzdrževalna dela, odstranili odpadne veje in nevarna drevesa, očistili okolico, izvedli manjša pleskarska dela in v celoti obnovili mali (otroški) bazen. Za brezhibno delovanje so opravili servisiranje strojnice in manjša dela na cevovodih. Direktor Športnih objektov Maribor Anton Knez si želi prenove kopališča in sicer v retro stilu.
Upravitelj kopališča je za letošnjo kopalno sezono pripravil pester program. Vsak dan bo možna izposoja športnih rekvizitov za odbojko na mivki, badminton, šah, namizni tenis, balinanje in še kaj. Za najmlajše bodo pripravili risalni, bralni in igrani kotiček. Odvijali se bodo tudi enkratni športni dogodki: turnir v mini nogometu, turnir v odbojki na mivki, turnir v kartah, šahovski turnir in turnir v biljardu. V mesecu juliju in avgustu so v načrtu tudi izvedbe vikend zabav. Potekale bodo zabavne igre z nagradami, predstavitve uspešnih mariborskih športnih društev in klubov. V ponedeljek, 13. avgusta se na Mariborski otok vračajo Igre brez meja, kjer bo sodelovalo 1500 tekmovalcev z 12 držav.
Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply

NET TV

FREE
VIEW