Lent 2018 tudi na televiziji

Festival Lent se je pričel! Marsikdo bi rekel, da to vidimo že po vremenu, a vseeno vsak, ki bi se ga rad udeležil upa, da bo vreme festivalu letos prizaneslo.

Danes je na programu veliko zanimivih prireditev, na Glavnem odru ob Dravi si ob 21. uri lahko ogledate Labodje jezero, na Jurčkovem odru bodo od 20. ure naprej nastopili Okustični & Jadranka Juras ter Hamo & Tribute 2 Love, v Sodnem stolpu ob 21. uri nastopa Janez Bončina Benč & Janezz, v Vetrinjskem dvoru pa se ob 22. uri prične Večer črnega humorja. Žal je dopoldanski del Art kampa v Mestnem parku, zaradi vremena odpovedan, kot tudi koncert Zlatka.

Bo se pa veliko dogajalo tudi na prireditvah v mestu. V okviru Živega mesta, se bo na Gosposki ulici od 18h plesalo. Preplavile jo bodo namreč plesne šole, ki se jim lahko v različni plesih pridružite.

To je le delček prvega dne festivalskega dogajanja.

Ob 20. uri pa ne zamudite oddaje Lent 2018 na televiziji NET in RTS, ki jo boste lahko spremljali vseh naslednjih 9 dni. V oddaji si boste ogledali, kaj se bo dogajalo na Lentu, gosti v studiu bodo spregovorili tudi o organizaciji dogodkov, izvedeli boste kaj novega o zgodovini festivala, na promenadi pa si boste lahko priborili tudi lepe nagrade.

Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply