Fotografija je simbolična (vir: Pixabay)

Med karanteno popival in pristal v bolnišnici

Policisti Policijske uprave Maribor so bili včeraj s strani UKC Maribor obveščeni, da so k njim, z reševalnim vozilom pripeljali hudo poškodovanega 54-letnega moškega. Policisti so ugotovili, da je navedeni že dan prej popival v stanovanjski hiši v okolici Lenarta, kjer mu je bila odrejena karantena.

Ponoči je zaradi opitosti padel po stopnicah in se hudo telesno poškodoval. Že ponoči ga je na stopnicah našel njegov 33-letni sostanovalec, ki je na istem naslovu prav tako v karanteni. Prepričan je bil, da je starejši sostanovalec tam obležal zaradi opitosti, zato ga je pustil ležati. Okoli 11. ure je mlajši sostanovalec ugotovil, da navedeni še vedno leži na stopnicah. Ko ga je poskusil prebuditi je ugotovil, da je poškodovan po glavi in neodziven, zato je poklical reševalce.

Policisti vse okoliščine dogodka še preverjajo, dosedanje ugotovitve pa kažejo na to, da je poškodovani res sam padel po stopnicah in se telesno poškodoval. Po zaključku kriminalistične preiskave bodo policisti pristojnemu okrožnemu državnemu tožilstvu posredovali ugotovitve v skladu z določili Zakona o kazenskem postopku.

Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply

NET TV mobile

FREE
VIEW