NA GLASBENI SPEKTAKEL Z AVTOBUSOM

V soboto, 15. septembra, bo pod Pohorjem na Snežnem stadionu potekal dolgo pričakovani glasbeni spektakel – koncert 2Cellos.

Organizatorji dogodka obveščajo vse obiskovalce, da se na prizorišče odpravijo pravočasno, ne v zadnjem trenutku. Glede na prodajo vstopnic za koncert je pričakovati veliko gnečo na in tudi pred samim prizoriščem.

     »Koncert bo ob 21. uri, prizorišče se odpira že ob 18. uri.«

Organizatorji koncerta obiskovalcem svetujejo, da se na koncert ne pripeljejo z avtomobili, kajti parkirnih mest pod Pohorjem ni dovolj za vse. Poleg redne linije avtobusa bo za potrebe dogodka organiziran tudi dodatni avtobusni prevoz. Iz podjetja Marprom sporočajo, da bo od 17.20 dalje, za imetnike vstopnic za koncert 2Cellos, na razpolago brezplačen avtobusni prevoz na liniji 6 (Vzpenjača). Na tej liniji bodo avtobusi (ob rednem voznem redu še dodatnih šest) med 17.20 in 20.20 vozili neprekinjeno ali vsakih 5 – 10 minut, za tem bo veljal redni vozni red, predvidoma od 23. ure naprej pa bodo avtobusi znova vozili neprekinjeno.

Potniki se bodo z avtobusom peljali zastonj, v kolikor bodo vozniku pokazali veljavno vstopnico za koncert.

Poleg dodatnih avtobusov na liniji 6, bosta v soboto v Mariboru vzpostavljeni še dve parkirišči P+R (park and ride). Prvo pri Vojašnici Rudolfa Maistra ob Engelsovi ulici, drugo pri trgovskih centrih na Tržaški cesti. Z obeh lokacij bodo med 17.20 in 20.20 pod Pohorje vozili po trije avtobusi v časovnem razmiku 10 minut, po 23. uri naprej pa od spodnje postaje Pohorske vzpenjače nazaj na parkirišče P+R.

Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply