Na Mariborski otok na minigolf

Športni objekti Maribor in Združenje EPEKA sta zagotovila, da bo mesto Maribor  obogateno z novo športno infrastrukturo mini golfa. Igrišče bo obratuje na Mariborskem otoku, z željo po zagotovitvi igrišča mini golf, ki smo ga v zadnjih letih pogrešali.

 S tem želijo obiskovalcem popestriti dogajanje na dotični lokaciji tudi po koncu kopalne sezone ter jih spodbuditi h kvalitetnemu preživljanju prostega časa v zavetju narave.

Odziv obiskovalcev je bil do sedaj izključno pozitiven, poligon mini golfa pa je namenjen praktično vsem generacijam.

23. septembra prvič obeležujemo slovenski dan športa, zato bodo organizatorji pripravili turnir znanih Mariborčanov v Mini golfu, kar bo po vsej verjetnosti privabilo še toliko več obiskovalcev.

Odločitve kako in v kakšni obliki bo poligon Mini golfa izgledal med kopalno sezono prihodnje leto, še niso sprejeli.

Sama umestitev igralne površine bo zasnovana na način, da obiskovalci tekom igre ne bodo posegali v naravo. Športno udejstvovanje na prostem pa je tudi odlična priložnost za varno preživljanje prostega časa, saj je umeščenost športne infrastrukture v prostoru zastavljena na način, da so pri izvajanju aktivnosti upoštevani ukrepi, povezane s preprečevanjem širjenja novega koronavirusa.

Da bodo vedeli še drugi....

Oddaj komentar

NET TV mobile

FREE
VIEW