Največ kršitev v večjih mestih

Policija je v soboto izvajala poostren nadzor nad nad izvajanjem odloka o začasni prepovedi gibanja. Policisti so izrekli 112 opozoril, na zdravstveni inšpektorat pa so podali tudi 90 predlogov za uvedbo prekrškovnih postopkov. Največ kršitev so zaznali na območju Maribora, Ljubljane in Celja.

Policija je poostreni nadzor opravljala v soboto med osmo in 18. uro, in sicer na več kot 2000 lokacijah po vsej državi. Med navedenimi kršitvami jih je 106 kršitev zaznala na podlagi lastnih ugotovitev, prejela pa je tudi 99 prijav občanov, so pojasnili na Generalni policijski upravi.

Policisti so največ kršitev odkrili v večjih mestih in sicer v Mariboru, Ljubljani in Celju. Največ prejetih prijav je bilo v Ljubljani in sicer 53, največ kršitev na podlagi lastnih ugotovitev pa je bilo zabeleženih v Mariboru in sicer 44. Največ opozoril na podlagi zakona o nalogah in pooblastili policije je bilo izrečenih na območju Policijske uprave Ljubljana, največ prekrškovnih predlogov na inšpektorat,50, pa je bilo podanih na območju Policijske uprave Maribor.

Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply

NET TV mobile

FREE
VIEW