Nove zaposlitve v hotelih pod Pohorjem

Podjetje Playgreen bo 1. septembra prevzelo hotele pod Pohorjem. Najeli bodo pohorske hotele Arena, Bolfenk in Videc, trenutno pa še pripravljajo paketne ponudbe in opravljajo razgovore za delovna mesta.

Podjetje Playgreen, ki se ukvarja z organizacijo športnih priprav, se pripravlja na prevzem hotelov pod Pohorjem. Hotelov še ne morejo urejati, saj se z lastniki, slabo banko in trenutnim najemnikom, Termami Maribor, še dogovarjajo za primopredajo. Razpisujejo pa med 35 in 40 novih zaposlitev. Iščejo predvsem receptorje, natakarje, kuharje in tržnike, a ne med sedanjimi zaposlenimi. Kot so sporočili iz podjetja iščejo svež kader, saj želijo sestaviti ekipo, ki bo pripomogla, da se te lokacije in objekti vrnejo na tak želen nivo, kot so njihovi cilji.

Stavijo predvsem na naravne danosti Maribora in Pohorja ter obljubljajo vrhunsko hotelsko-kulinarično ponudbo. Hotele bodo najeli za eno leto, s slabo banko pa se bodo pogajali tudi za njihov odkup.

Hotele bodo tržili pod blagovno znamko Pohorje Resort. Glavnina gostov bodo športniki, predvsem nogometaši, ki k njim že vrsto let prihajajo na priprave. Pripravljajo tudi pakete v sodelovanju z bike parkom, pohorskimi kočami in avtobusnim podjetjem Marprom, ki upravlja pohorske žičnice. Razviti želijo tudi kolesarsko ponudbo. Pozimi pa računajo na smučarje, predvsem iz Balkanskih držav.

 

Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply