Občine prehajajo na redne delovne čase

 

V ponedeljek, 18. maja, bo začela Mestna občina Maribor znova poslovati za stranke. Da bodo lahko izvajali varnostne ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe kovid-19, bo do nadaljnjega občina za stranke poslovala samo v nujnih zadevah, in sicer ob ponedeljkih od 9. do 12. ure ter ob sredah od 9. do 12. ure in od 14. do 16. ure.

Stranke bodo lahko v uradne prostore MOM vstopile samo v terminu, ki ga bodo dobile, če se bodo pred tem najavile na elektronski naslov mestna.obcina@maribor.si ali po telefonu (številka 02 220 12 14). To velja za vse lokacije, na katerih občina posluje s strankami.
Pri vhodu v stavbo bo varnostna služba vsakega obiskovalca prosila, da si razkuži roke in upošteva tudi ostale zaščitne ukrepe:
– ohranjanje varne razdalje do drugih;
– obvezna uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela
(šal, ruta ali podobne oblike zaščite), ki prekrije nos in usta;
– obiskovalcem, ki bodo kazali očitne znake okužbe, vstop ne bo dovoljen.

Vloge, dokumentacijo, zahtevke ali druga vprašanja lahko občani posredujejo na elektronski naslov mestna.obcina@maribor.si, izjemoma (če to ni mogoče) pa tudi po pošti, na naslov Mestna občina Maribor, Ul. Heroja Staneta 1, 2000 Maribor.

Tudi v Lenartu redni delovni čas

Občina Lenart prehaja na redni delovni čas za stranke Uradne ure Občine Lenart potekajo po rednem delovnem času:

Pon., tor. in čet.: 8 -11. in 12. -15. ure; sreda: 8. – 11. in od 12. – 17. ure; petek: 8. – 11. in od 12. do 13. ure.

Obiskovalce prosijo, da še naprej upoštevajo navodila Vlade RS in NIJZ za preprečevanje okužb s koronavirusom. Ob vstopu v stavbo morajo uporabljati zaščitno masko in si obvezno razkužiti roke. Strankam priporočajo, da uporabljajo tudi ostale možne načine komuniciranja z uslužbenci (elektronska pošta, telefon, …).

Da bodo vedeli še drugi....

Oddaj komentar

NET TV mobile

FREE
VIEW