Odprtje Snežnega stadiona na nočni smuki

Jutri znižana cena vozovnice za nočno smuko in brezplačen topel napitek za odrasle in otroke.

Na Mariborskem Pohorju bo ta četrtek, 10. januarja, v času nočne smuke prvič v letošnji zimski sezoni možno smučati vse do doline po Snežnem stadionu. Tega dne bo na nočni smuki, ob sedežnici Sleme in trakovih Bejbika 1 in 2, začela obratovati še sedežnica Poštela.

Nočna smuka na Mariborskem Pohorju do doline bo ta četrtek med 18. in 21. uro vsem smučarjem na voljo po enotni znižani ceni vozovnice 5 evrov. Po končani nočni smuki bodo zatem od 21. do 22. ure smučišča ostala osvetljena in odprta še za spuste s pležuhi, za kar bo veljala ista cena nočne vozovnice.


Poleg tega bo ob otvoritvi Snežnega stadiona imetnike vozovnice za nočno smuko v kočah in lokalih do doline (Koča Koča, Car bar, Lisičkin brlog, Škratov brlog, S bar, Planika, Koča Luka, Koča Trikotna jasa, Gondola Fun bar, Hotel Arena) čakal brezplačen topel napitek za odrasle in otroke.


Snežni stadion, kjer sedežnica Radvanje sprva še ne bo v pogonu, bo po četrtku nato ostal odprt tudi v naslednjih dneh za dnevno in nočno smuko. Iz Marproma so sporočili, da v času med končano dnevno smuko in začetkom nočne, Snežnega stadiona (zlasti v primeru višjih temperatur), zaradi ohranjanja kakovosti snega ne bodo teptali. 
Omenjena promocijska cena vozovnice za nočno smuko bo veljala samo ta četrtek, ob tem pa različne ugodnosti tako za dnevno kot nočno smuko načrtujejo tudi za nadaljevanje zimske sezone. Prizadevajo si, da čim prej odprejo še Čopovo progo do doline, na kateri trenutno še ni dovolj snega za kakovostno in varno smuko.

Da bodo vedeli še drugi....

Oddaj komentar

NET TV mobile

FREE
VIEW