Vabimo vas, da se predstavite svojim potencialnim poslovnim strankam.  Oglaševanje na Net TV običajno poteka v obliki emitiranj vaših video oglasnih sporočil med prekinitvenimi bloki programa. Za vas imamo že v naprej pripravljene oglaševalske pakete, lahko pa termine izbirate tudi samo. 

Zraven “klasičnih” emitiranj oglasnih sporočil, lahko s televizijo sodelujete tudi kot sponzor oddaje, se v posebej za ta namen pripravljenih oddajah predstavite kot osrednji gost, med oddaje umestite svoje izdelke ali pa preizkusite direktno prodajo in zakupite programski čas za televizijsko prodajo.

Za podrobne informacije in ponudbo, nas prosim kontaktirajte.

02 / 22 80 490

NOVO - OGLAŠEVALSKA AKCIJA PO SISTEMU NAJBOLJŠEGA PONUDNIKA

Ne verjemite tistim, ki govorijo, da je televizijsko oglaševanje drago. Pri nas lahko oglaševanje zakupite online. Že od 1€ dalje. Po sistemu kdor da več, lahko oglaševalske pakete kupite po izjemni ceni.

Ni trika. Televizijski program Net TV ima v določenih terminih ali obdobjih na voljo programski čas namenjen oglasom, ki niso zakupljeni. Te programske minute dajemo na voljo tistim, ki ponudijo največ

Oglasi se predvajajo zraven ostalih zakupljenih oglasov v prekinitvenih oglasnih blokih. Predvidoma oglase predvajamo vsakih 30 minut.

Odvisno je od gledanosti. Ne želimo vas obremenjevati z odstotki, deleži in ostalimi parametri. Povedano s preprostimi številkami, na kanal televizije Net dnevno preklopi 20-30 tisoč gledalcev. To so tudi potencialni gledalci vašega oglasa.

Načeloma morate za izdelavo svojega oglasa poskrbeti sami. V kolikor nimate te možnosti, vam lahko oglas naredimo tudi mi. Cena produkcije oglasa je odvisna od vaših želja. Za ponudbo nas kontaktirajte.