Otrok Maribora čaka na svojo vijol’čno premiero

Luka Koblar po zaupnici v Turčiji z dodatnim motivom čaka na svojo vijol’čno premiero, so sporočili na uradni spletni strani Nogometnega kluba Maribor.

Priprave so v zaključni fazi, v soboto nogometaše Maribora čaka generalka v Ljudskem vrtu, ko se bodo pomerili proti Rudarju. Iz Nogometnega kluba Maribor so sporočili, da so v štirih tekmah v Beleku preizkusili različne manevre, stalnica pa je postal 20–letnik na štoperskem položaju. Največ trenutkov na igrišču doslej v vijoličastem v članski konkurenci je dobil Luka Koblar. (263 od skupaj 360 minut).

»Zelo sem vesel, da mi je trener namenil toliko minut in upam, da sem jih dobro izkoristil. Zaupanje mi veliko pomeni, vmes so se zgodile tudi nekatere napake, te bom skušal odpraviti s prihodnjim trdim delom. Lahko sem zadovoljen s pripravami in doslej ponujena priložnost bo zame le še dodaten motiv za nadaljnje dokazovanje,« za uradno spletno stran Nogometnega kluba Maribor pojasni otrok nogometne šole, ki se dobro sooča z novo vlogo.

»V Ljudskem vrtu sem od selekcije U7, sem Mariborčan in jasno je, česa si najbolj želim. Če bom tako nadaljeval, bi lahko dočakal tudi prvi članski nastop za Nogometni klub Maribor. Ko se bo zgodil, bodo moje sanje uresničene. Če bo v derbiju, bo super. Če ne že na prvi tekmi spomladanskega dela, pa kdaj pozneje. Trdo bom delal še naprej in čakal na priložnost,« pravi.

193 centimetrov visok nogometaš je na igrišču oster, nepopustljiv v dvobojih: »Kot otroku so mi starejši govorili, naj se zaradi višine preizkusim v košarki. Toda nisem imel dileme, želel sem trenirati le nogomet.«

Prve prvoligaške korake v članski konkurenci je naredil v statusu posojenega nogometaša pri Aluminiju, kjer je v sezoni 2018/19 zbral trinajst nastopov.

Da bodo vedeli še drugi....

Oddaj komentar

NET TV mobile

FREE
VIEW