Počitniško varstvo v Rušah

V občini Ruše v času poletnih počitnic, od 29. junija do 28. avgusta izvajajo brezplačni program počitniškega varstva osnovnošolskih otrok.

Počitniško varstvo poteka vsak delovnik med 7:00 in 15:00 uro. Zbirna točka je v prostorih CEZAM-a, kjer lahko izvedejo tudi veliko delavnic saj je dovolj prostora za vse udeležence počitniškega varstva.
Za otroke skrbi ekipa usposobljenih mentorjev in strokovnih izvajalcev mnogih zanimivih vsebin. Aktivnosti pa so prilagojene starosti udeležencev varstva.

Vsak dan sta udeležencem zagotovljena malica in kosilo, ki ju plačajo starši. Same aktivnosti v sklopu delavnic pa so popolnoma brezplačne. Dnevno pa se aktivnosti lahko udeleži maksimalno 30 otrok.
Vsi štirje izvajalci za vsak teden posebe pripravijo aktivnosti, ki se bodo izvajale. Torej se otroci delavnic ne naveličajo, saj jih vsako dnevno ali pa vsako tedensko čakajo novosti.

Sicer, pa so v Rušah, zaradi odpovedi letovanja Rdečega Križa, omogočili otrokom za mesec dni brezplačnega kopanja v bazenu Športnega parka Ruše. Mesečna vstopnica velja od dneva, ko vstopnico dvignejo in tako velja 1 mesec. Izkoristiti pa jo je potrebno v času šolskih počitnic.

Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply

NET TV mobile

FREE
VIEW