Podjetniški inkubator v Selnici ob Dravi

V občini Selnica ob Dravi pa želijo spodbujati podjetništvo. V želji da bi se mali podjetniki združili vzpostavljajo podjetniški inkubator, s čimer želijo v občini pospešiti razvoj malega gospodarstva in širjenje poslovne pobude.

V inkubatorju bi ponudili primerne prostore za delovanje mladim in malim podjetjem, pa tudi tistim, ki bi radi šele ustanovili podjetje, pa še nimajo primernih prostorov.

V Občini Selnica ob so že objavili javni poziv vsem zainteresiranim – obstoječim podjetjem in bodočim podjetnikom –, naj izkažejo interes za najem komunalno in funkcionalno opremljenih pisarn oz. poslovnih prostorov različnih velikosti

V Selnici pa si veliko obetajo tudi od nadaljnjega razvoja tamkajšnje industrijske cone. Hala oz. poslovni prostori nekdanjega Kristala so namreč prešli v roke novega lastnika, podjetja Atea, specializiranega za kovinskopredelovalno in gradbeno industrijo
Javni poziv je odprt do konca junija, ko bodo potrebe podjetnikov zbrane, pa jim bodo dodelili primerne prostore. Pogoj za to je sedež podjetja ali pa stalno prebivališče v občini.

Da bodo vedeli še drugi....

Oddaj komentar

NET TV mobile

FREE
VIEW