Predprodaja sezonskih smučarskih vozovnic

 

Na Pohorju so v sklopu priprav na prihodnjo zimo poleti že opravili različna vzdrževalna dela, prav tako pa v glavnem dokončali lani začeto posodobitev sistema zasneževanja. V sklopu tega projekta so postavili še štiri stebre s snežnimi topovi nad Trikotno jaso, tako da je sedaj nov avtomatiziran sistem zasneževanja nameščen od ciljne arene Snežnega stadiona skoraj do koče Luka.

Poleg tega so tudi avtomatizirali črpališče na Trikotni jasi in pri tamkajšnjem vodnem zajetju namestili hladilni stolp. V njem se voda iz zajetja ohladi na 3 ali 2 stopinji Celzija, takšna temperatura vode pa nato omogoča zasneževanje s topovi tudi v mejnih vremenskih razmerah. Za vse smučarske navdušence so pripravili posebno akcijo za nakup sezonskih vozovnic.
V času vikedn akcije bodo naprodaj vse sezonske vozovnice za Mariborsko Pohorje.

Letos so se prvič odločili za predprodajo tudi sezonske vozovnice Pohorka, ki bo veljala od ponedeljka do petka v času dnevne in tudi nočne smuke, medtem ko med vikendi in prazniki ter šolskimi počitnicami z njo ne bo mogoče smučati.

Cena Pohorke v redni prodaji bo znašala 370 eur. Uradna otvoritev smučarske sezone 2018/2019 je potekala v prvi polovici decembra 2018. Do letošnje otvoritve bodo opravili še preostala potrebna dela na smučarskih terenih, žičniških napravah, snežnih topovih in drugi opremi. Ob tem pripravljajo še eno novost v spodnjem delu proge Pisker na Arehu, o čemer bo več znanega pred začetkom zimske sezone.

Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply

NET TV mobile

FREE
VIEW