Predprodajni vikend z atraktivnim glasbenim programom

Prvi vikend v septembru, 1. in 2. 9., bo na Mariborskem Pohorju potekala predprodaja smučarskih vozovnic za sezono 2018/2019 po akcijskih cenah, ki bo popestrena z bogatim spremljevalnim programom. Na 1. Visit Pohorje vikendu obiskovalce čakajo različni brezplačni koncerti, med drugim tudi popularne zasedbe Tabu, tako v soboto kot nedeljo pa bo na voljo ugoden prevoz na prizorišče dogajanja na Bellevueju.

Sezonske smučarske vozovnice za prihajajočo zimsko sezono na Mariborskem Pohorju bo samo 1. in 2. septembra možno kupiti po akcijskih cenah, saj bodo te že 3. septembra višje – v povprečju za več kot 10 odstotkov. Na 1. Visit Pohorje vikendu bodo naprodaj vse vrste sezonskih vozovnic, torej tudi sezonska nočna smučarska vozovnica in Pohorka. Pri slednji je letos novost, da nima več omejenih ur uporabe, saj bo veljala od ponedeljka do petka v času dnevne smuke, razen ob praznikih in med zimskimi šolskimi počitnicami.

Vozovnice bo prvi septembrski vikend možno kupiti na blagajnah pri spodnji postaji gondole, prav tako pa bo odprta blagajna na Bellevueju, kjer bo glavno prizorišče spremljevalnega programa. V soboto, 1.9., bo na odru nad zgornjo postajo gondole od 15. ure dalje za dobro razpoloženje skrbela predskupina Gino&Band, ob 17. uri pa se bo začel koncert rock skupine Tabu. Zatem bo sledila še večerna zabava v dolini, kjer bo na terasi Gondola fun bara nastopil duo Akustični orgazem. Nedelja bo obarvana narodnozabavno, saj bo obiskovalce na Pohorju od 14. ure naprej zabaval ansambel Zadetek in nato od 16. ure še Vesele Štajerke.

Za brezskrben dostop do prizorišča dogajanja bo tako 1. kot 2. septembra prevoz z avtobusi mestnega potniškega prometa na liniji št. 6 (Vzpenjača) brezplačen, povratna vozovnica za krožno kabinsko žičnico pa bo stala samo 1 evro/osebo. Gondola na Mariborskem Pohorju ob vikendih čez dan obratuje neprekinjeno.

Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply