Prodaja se najstarejša gostilna v Mariboru

Gostilna Pri treh ribnikih je ena najbolj znanih mariborskih gostiln, ki ima bogato tradicijo. Nahaja se v objemu Mestnega parka in neposredne bližine treh ribnikov. V kolikor imate pod palcem šesto tisočakov, je lahko vaša.

Gostilna Pri Treh Ribnikih // Vir: Net TV

Gostilna Pri treh ribnikih velja za najstarejšo gostilno v Mariboru, saj deluje že od leta 1825, v tem času pa je zamenjala kar nekaj lastnikov. Znana je po tradicionalni hrani in domačih receptih, najdete pa jo tudi na mariborski kulinarični poti Zavoda za turizem Maribor-Pohorje.

“Tako boste zraven bogate a la carte ponudbe na našem jedilnem listu našli na primer tudi potočnega raka, divjega prašiča in jurčke; sladokusci se prav gotovo ne boste mogli upreti tradicionalni šarloti ali pohorski omleti. Kulinariki dela družbo izbor vrhunskih vin iz vseh treh vinorodnih dežel Slovenije,” so zapisali na spletni strani Zavoda za turizem Maribor-Pohorje.

Gostilna pri Treh ribnikih se prodaja po ceni 590.000,00 EUR. Ob opisu pa dodajajo, da sama gostilna obsega 644 kvadratnih metrov površine, 3 gostinske sobe v pritličju, kuhinjo in sobo v stari vinski kleti. Kupcu pripada tudi parcela v izmeri 3.801,00 kvadratnega metra.

Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply