Prodali že več kot 1500 sezonskih kart za Mariborsko Pohorje

Sezonske smučarske vozovnice za Mariborsko Pohorje so v predprodaji začeli prodajati že v prvi polovici letošnjega aprila. Predprodaja bo trajala do konca oktobra, doslej pa so prodali okrog 1550 različnih sezonskih smučarskih vozovnic.

Za letošnjo sezono napovedujejo številne novosti – dokončna ureditev otroškega poligona oziroma proge Bellevue,  premestitev dveh vlečnih trakov in prestavitev sankališča, s čimer bodo sankačem omogočili uporabo trakov. Pri Marpromu pa so začeli tudi s posodabljanjem sistema zasneževanja, tako da bo ta med drugim omogočal tudi zasneževanje pri temperaturah nad ničlo.

Gondola ob začetkih tedna v oktobru ne bo delovala

Iz Marproma so sporočili, da bodo v oktobru ob ponedeljkih, torkih in sredah na krožni kabinski žičnici opravljali redna letna vzdrževalna dela, ki so predpisana na določeno število obratovalnih ur žičnice. Zaradi remonta gondola na Mariborskem Pohorju ob omenjenih dneh v oktobru ne bo obratovala. Izjema bo praznični 31. oktober, ko bo gondola, če bodo vremenske razmere pred tem naklonjene izvajanju vzdrževalnih del, že delovala po veljavnem voznem redu.

Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply

NET TV

FREE
VIEW