Še je čas, da svojo ustvarjalnost spustite na plano

V Europarku še vse do sobote, 16. marca, vabijo na 7. Europarkov kreativni teden z ARTom. Odlična priložnost za širjenje ustvarjalnega znanja ter prijetno druženje umetnikov in ljubiteljev ustvarjanja.

Delavnice, ki so namenjene tako popolnim začetnikom kot tudi izkušenim umetnikom iz Slovenije in bližnjih držav, so v preteklih dveh dneh privabile že številne obiskovalce. Že sedmo leto zapored priznani ustvarjalci na največjem ustvarjalnem dogodku v Sloveniji delijo svoja znanja, informirajo o trendih in obiskovalce navdušujejo z atraktivnimi tehnikami z različnih področij ustvarjanja, kot so scrapbooking, nakit, oblikovanje, moda, slikarstvo in še več. Obiskovalci si tako lahko izdelajo nakit za različne priložnosti, oblikujejo čudovite voščilnice za najbližje, ustvarijo skodelico za prijetne trenutke v dvoje, skreirajo izdelek, s katerimi si bodo polepšali dom, in še bi lahko naštevali. Na izbranih delavnicah je še nekaj prostih mest.

S kom lahko ustvarjate?

Na ustvarjalnih delavnicah lahko ustvarjate z Anno Rudaya iz Belorusije, ki vas bo naučila oblikovanja polimerne gline. Z glino lahko ustvarjate tudi z Janžo Dolinšek. Tanja Užmah Mosquera vas bo naučila kaligrafije, Vanessa Müller pa tehnike prelivanja barv. Več o ustvarjalcih in delavnicah, ki se bodo zvrstile do sobote lahko najdete na tej povezavi.

Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply