Strelsko tekmovanje v znamenju državnih rekordov

Strelsko društvo I. Pohorski bataljon Ruše, ki v letošnjem letu slavi že 70 let delovanja, je med petkom in nedeljo organiziralo tradicionalno že 26.izvedbo mednarodnega strelskega tekmovanja z zračno puško in pištolo. Letošnja organizacija tekmovanja je potrditev uspešnega dolgoletnega dela.

Mednarodno strelsko tekmovanje v Rušah velja za največje in najkvalitetnejše tovrstno tekmovanje v Sloveniji. Vsako leto se strelskega tekmovanja v Rušah udeležijo strelke in strelci, nosilci medalj z največjih strelskih tekmovanj in olimpijskih iger.

Mednarodno strelsko tekmovanje v Rušah je ponovno dokazalo, da si je tekmovanje v preteklih letih pridobilo mednarodni sloves z razlogom. Odlična organizacija in udeležba vrhunskih strelcev potrjujeta, da ima strelstvo še kako dolgo tradicijo in pomembno mesto v športu.

26. mednarodno strelsko tekmovanje je postreglo s kar petimi državnimi rekordi. Že v soboto sta bila dosežena dva, v nedeljo pa trije. Organizatorji so lahko ponosni na izredne nastope tekmovalcev in z mislimi že pri organizaciji 27.mednarodnega strelskega tekmovanja v Rušah.

Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply

NET TV mobile

FREE
VIEW