V Pekarni prvi gosti junija

V turizmu se obeta postopno odpiranje hotelskih obratov. Med prvimi so vrata odprli namestitveni obrati z največ 30 sobami. V mariborskem Youth Hostlu svoja vrata med koronakrizo niso zaprli, ampak so jih ponudili tistim, ki so v času epidemije prvi priskočili na pomoč in ki še danes nudijo pomoč bolnikom s covid 19 v mariborskem kliničnem centru.

Slovenski Youth Hostli, ki delujejo v mednarodni mreži mladinskih prenočišč Hostelling International, so prvi priskočili na pomoč ob začetku epidemije in nudili nastanitev. Tako so se v spremenjenih razmerah dodobra seznanili z ukrepi za preprečevanje epidemije in se pripravili na varen sprejem prvih gostov.

Čeprav se trudijo maksimalno spoštovati vsa navodila in upoštevati vse ukrepe, pa še veliko njihovih vprašanj ostaja neodgovorjenih.
V sodelovanju z ostalimi slovenskimi hostli so se v popotniškem društvu odločili posebej nagraditi tiste, ki so bili v času epidemije ključnega pomena.

Z velikim veseljem pa v Popotniškem združenju Slovenije pozdravljajo tudi informacijo, da bodo vsi aktivni zaposleni prejeli vavčerje v višini 200 EUR ter se že veselijo vnovičnega obiska.

Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply

NET TV mobile

FREE
VIEW