V Rušah odprli eno največjih drsališč na Štajerskem

 

V Športni park Ruše je december prinesel tudi otvoritev velikega drsališča. Drsališče so postavili že 3. leto zapored, vsi drsalni navdušenci pa ga bodo lahko uporabljali vse do konca februarja prihodnjega leta. Drsališče v Rušah je v prejšnjih dveh izvedbah privabilo veliko ljudi, v lanski sezoni so organizatorji zabeležili pribl. 8200 različnih obiskovalcev. Torej vprašanje, ali bo drsališče na prostem tudi letos ali ne ni imelo težkega odgovora.

Medtem, ko so v Mariboru prestavili odprtje mestnega drsališča zaradi neugodnih vremenskih pogojev pa so Rušani bili vremenu kos. Ledena ploskev je trenutno debela pribl. 6 cm, ob koncu sezone bo debelina ledene ploskve okrog 25 centimetrov.

Drsališče v Rušah pa je tudi leto eno največjih odprtih drsališč na Štajerskem, ki hkrati sprejme 230 obiskovalcev.

Po izkušnjah iz prve in druge sezone je za uspešno sezono potrebno zagotoviti tudi zanimive vsebine na ledu. V okviru tretje sezone in še bolj pestrega programa bodo sodelovali priznani izvajalci, lokalna društva, klubi, podjetja, šole in posamezniki.

Drsališče bo tudi letos odprto polne tri mesec, in sicer od ponedeljka do petka od 15. Do 21. Ure, ob koncih tedna med 10. In 14. uro ter 15. In 21. uro. Odrasli bodo za drsanje odšteli 4 eur, mladi in upokojenci 1 eur manj, otroci do 6 leta starosti pa bodo drsali brezplačno.

Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply

NET TV mobile

FREE
VIEW