Zadnja oddaja Lent 2018

V zadnji festivalski oddaji 26. Festivala Lent, smo analizirali sam festival z direktorjem Narodnega doma Maribor in Festivala Lent, Vladimirjem Rukavino. Veseli ga, da so Mariborčani z navdušenjem sprejeli dejstvo, da je Glavni oder ponovno plavajoč in sam Festival podprli z nakupom Lente.

Igor se je na promenadi, poleg druženja s kengurujem, pogovarjal z Maretom Pernetom, koreografom današnjega ognjemeta. Razkril je, da bo ognjemet trajal 8 minut in da bo prav tako pospremljen z glasbo, potekal pa bo točno ob polnoči z Glavnega mostu.

Staša je v studiu gostila tudi, pevko Damjano Golavšek, ki nam je zaupala, da z delom ekipe muzikala Mammamia, snuje novo predstavo, ki bo kabarejsko obarvana.

Čez dan smo obiskali Sodni stolp in Jurčkov oder ter Večerov oder, ki bo 26. Festival Lent sklenil z nastopom hrvaške skupine Soulfingers, ki bo nocoj slovenski publiki premierno predstavila svoj prvi singel v hrvaškem jeziku.

Stand-up komik Tin Vodopivec, je Staši povedal, da med komiki dandanes vlada zdrava konkurenca. Danes zvečer bo v Vetrinjskem dvoru predstavil projekt Rock’n’Roll. Gre za predpremiero oziroma testno različico stand-upa.

V zadnji oddaji smo podelili tudi nagrado v Nagradni igri #lenttv in Facebook nagradni igri za Družinsko razvajanje v termah ter oddajo zaključili z vabilom na 27. Festival Lent.

 

 

Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply

NET TV

FREE
VIEW