Zzrolano mesto

V nedeljo, 17. junija bo na mestnih ulicah Maribora potekal že 15. tradicionali športno – rekreativni dogodek Zzrolano mesto. Parada rolanja po mestnih ulicah, ki so v ta namen zaprte za promet  je edinstvena priložnost, saj se lahko s svojimi rolerji in kotalkami varno vozimo po površinah, ki so sicer rezervirane za avtomobile. Zzrolano mesto bo potekalo ob ritmih dobre glasbe DJ-a na vozilu. Dogodek je brezplačen, udeležite pa se ga lahko s katerimo koli kolesi in koleščki. Zagotovljeno je tudi spremstvo policije in reševalnega vozila na cca. 12 km trasi po Mariboru. Dogodek se pričenja ob 15. uri na Trgu svobode v Mariboru, start samega rolanja bo ob 16. uri. Trasa je speljana krožno, torej je povratek na start predviden približno uro in pol kasneje. Med rolanjem bo tudi krajši postanek z osvežitvijo.

V ta namen bodo kratkotrajne zapore naslednjih ulic:

Trg svobode – Prešernova – Razlagova – Krekova – Strossmayerjeva – Mladinska ulica – Vrbanska – Turnerjeva – Gosposvetska – Strossmayerjeva – Koroška – Glavni trg (krožišče) – Glavni most – Trg revolucije – Pobreška – Čufarjeva – Zrkovska – Ulica Veljka Vlahoviča – Čufarjeva – Zrkovska – Pobreška – dvoetažni most – Oreško nabrežje – Ulica Kneza Koclja – Mlinska ulica (krožišče) – Partizanska- Trg svobode

Predhodne prijave niso potrebne, lahko pa se prijavite od 15. ure naprej na Info točki na trgu svobode pred startom samega rolanja.

 

Da bodo vedeli še drugi....

leave a reply

NET TV

FREE
VIEW